Over

Over FIRST Lustica Bay

Luštica Bay gelegen in het mooie Montenegro, is een totaal project waar diverse woningen worden gerealiseerd van appartementen in de Marina (inmiddels gereed) , het luxe vijfsterren plus hotel The Chedi Hotel Luštica Bay tot in het dorp Centrale. Lustica bay is niet zomaar een project het is een compleet gebied dat ontwikkeld wordt met alle faciliteiten die natuur, zon, zee, golf en watersportliefhebbers waarderen.

FIRST. is de exclusieve vertegenwoordiger van Luštica Bay in de Benelux, voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Kijk ook op: www.fp.ag

Inmiddels is de eerste fase opgeleverd de Marina.

Wij hebben nog divesre mogelijkheden in de diverse appartement complexen in “de Lustica Bay Marina”. Prijzen:In deze unieke omgeving bezit u al een eigen woning vanaf € 180.000. Het is 100% uw eigendom. Uiteraard zijn er ook vele mogelijkheden voor het verzorgen van verhuur.

Meer weten?
Vraag het aan onze specialisten.

Ligging Luštica Bay, Montenegro
Luštica ligt aan de ingang van de Baai van Kotor, ook wel bekend als de Boka Kotorska. Het scheidt de baai van de Adriatische Zee. Het schiereiland heeft een oppervlakte van 47 km² en is 13 km lang. Het hoogste punt van het schiereiland is de Obosnik piek, met 582 meter. Het heeft 35 kilometer kust, dat 12% van de Montenegrijnse kust beslaat.

Bezienswaardigheden
-Kotor-baai – 3,8 km
-Rose – 7,1 km
-Blue Grotto – 7,1 km
-Porto Montenegro – 12,9 km
-Clock Tower – 13,2 km
-Sea Gate – 13,2 km
-Citadel – 25,9 km
-Holy Trinity Church – 25,9 km
-Mosaics – 30,5 km

De grote luchthavens die het dichtst bij Lustica Bay liggen, zijn:Tivat (TIV) – 5,3 km
– Dubrovnik (DBV) – 38 km
– Podgorica (TGD) – 47,9 km
– De aanbevolen luchthaven voor Lustica Bay is Tivat (TIV).

+31650288014 (NL)