AZARA VILLA 3

AZARA VILLA 3

Deel deze woning

Prijs € 2.394.000,00

Oppervlakte 416 m²

Kamers 4

NIEUW AZARA VILLAS
Onze vrijstaande, op maat gemaakte Azara-villa’s liggen boven de heuvel met uitzicht op de jachthaven en zijn een uniek toevluchtsoord in de baai van Luštica. De villa’s bieden alle huiseigenaren hun eigen Montenegrijnse paradijs van rust en comfort, perfect voor mensen die privacy en onovertroffen luxe wensen. Deze exclusieve locatie is gelegen met dichtbij de diverse voetgangerspaden die door het resort slingeren naar de levendige jachthaven.

Voorzien van terracotta daken, natuurstenen gevels, gebogen deuropeningen en een zacht kleurenpalet omarmt de architectuur de lokale geest van de regio en het landschap met eigentijdse verfijning.

In overeenstemming met de traditionele Montenegrijnse stijl, zijn de villa’s gebouwd op twee of drie niveaus, elk met een eigen ruim terras voor onbeperkt uitzicht. Ze zijn ruim gebouwd, variërend van 340 tot 416 vierkante meter met twee tot vier slaapkamers. Ze hebben hun eigen voor- en achtertuin met een privézwembad en een garage die groot genoeg is voor twee voertuigen. Er worden maar 5 Azara villa’s gerealiseerd en zijn onderdeel van de nieuwe wijk met jachthavenvilla’s.

De villa’s worden uitgerust met geavanceerde voorzieningen en prachtige afwerkingen. Ze kunnen elk naar eigen smaak en inzicht worden aangepast met wensen als een lift, saunaruimte, gymzaal, jacuzzi en andere gewenste functies.

DEZE WONING IS VERKOCHT

Allain Silbernberg
Consultant

Contact
Specificaties
 • Vraagprijs

  €2.394.000,00

 • Bouwjaar

  2019-2020

 • Kamers

  4

 • Oppervlakte

  416 m²

Stap in onze wereld en krijg een eerste indruk van het prachtige Lustica Bay
+31650288014 (NL)