Centrale 4407

Centrale 4407

Deel deze woning

Prijs € 249.900

Oppervlakte 91 m²

Kamers 3

Het kloppende hart binnen Luštica Bay is het centrum “Centrale”.

Dit in aanbouw zijnde appartement, is een van de eerste in de nieuwe wijk. Deze ruime studio biedt alle ruimte en luxe die u mag verwachten. Hoogwaardig afgewerkt met keuken en luxe badkamer. Verder heeft het ook een eigen balkon.

De woningen in Centrale zijn een unieke interpretatie van het leven aan de kust gedurende het hele jaar. Ontworpen volgens onberispelijke normen en geïnspireerd door de traditionele Montenegrijnse architectuur, mengen ze het oude en het nieuwe, het comfortabele met de allernieuwste mogelijkheden. Er is een diversiteit aan appartementstypes in Centrale, die genieten van het prachtige uitzicht op de Luštica Bay, van het nationaal park Lovćen tot aan de Boka-baai en met de frisse bries van de Adriatische Zee.

Er worden diverse aaneengesloten appartementenblokken geraliseerd met maximaal  vier verdiepingen (hoogte G + 3). De ligging is verspreid en goed gelegen aan de toegangs wegen in het centrum van het nieuwe dorp. Aan de randen van het dorp komen een reeks van vrijstaande appartementenblokken, met maximaal drie verdiepingen (hoogte G + 2) en elk met 9-12 appartementen.

De woningen variëren van studio’s tot appartementen met drie slaapkamers, die 45 tot 110 vierkante meter ruimte beslaan. Grote, luchtige ramen geven een ruimtelijke indruk en open zicht op het landschap.

De woningen worden van alle gemakken voorzien.

Allain Silbernberg
Consultant

Contact
Specificaties
 • Vraagprijs

  €249.900

 • Bouwjaar

  2019-2020

 • Kamers

  3

 • Oppervlakte

  91 m²

Stap in onze wereld en krijg een eerste indruk van het prachtige Lustica Bay
+31650288014 (NL)