Mimoza TH1D

Mimoza TH1D

Deel deze woning

Prijs € 746000

Oppervlakte 130,70 m²

Kamers 4

Dit herenhuis beschikt over een zwembad en tuin. Het is uniek gelegen tegen de heuvels. Het huis is inmiddels gerealiseerd, u kunt nog wel uw eigen afwerking bepalen.

De herenhuizen in de heuvels van Luštica Bay zijn een natuurlijke overgang tussen de appartementen en de vrijstaande villa’s. Ze bieden optimaal woonplezier – een perfect huis voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar de privacy en verfijning van hun eigen huis met het gemak van een woning met meerdere verdiepingen. Het is zo ontworpen dat u op elk niveau een panoramisch uitzicht heeft. De afwerking is subliem. Met statige stenen gevels en natuurlijke afwerkingen ademt het nostalgisch ontwerp de sfeer van de regio uit met de verfijning die wordt verwacht van Luštica Bay.

Onze 14 herenhuizen (Town Houses) variëren van 130 tot 190 vierkante meter, met 2 tot 3 slaapkamers op de bovenste verdiepingen en een ruime woon- en leefruimte op de begane grond. Er zijn terrassen op elk niveau voor een ononderbroken uitzicht op zee en de bergen. Ze hebben een grote voor- en achtertuin en een overdekte parkeerplaats.

Elk herenhuis is een uniek ontwerp. Huiseigenaren kunnen het huis indelen en laten afwerken naar smaak.

Allain Silbernberg
Consultant

Contact
Specificaties
 • Vraagprijs

  €746000

 • Bouwjaar

  2018-2019

 • Kamers

  4

 • Oppervlakte

  130,70 m²

Stap in onze wereld en krijg een eerste indruk van het prachtige Lustica Bay
+31650288014 (NL)