Villa, 5 nieuwe villa’s

Villa, 5 nieuwe villa’s

Deel deze woning

Prijs € 1.000000

Oppervlakte vanaf 350 m²

Kamers 2-4

Boven op de heuvel met uitzicht op de jachthaven van Luštica Bay, liggen onze exclusieve op maat gemaakte villa’s. Ze bieden u als eigenaar uw eigen Montenegrijnse paradijs van rust, pracht, privacy en onovertroffen luxe. De uniek gelegen woningen zijn goed verbonden met diverse paden die door het resort slingeren en uitkomen in de jachthaven.

Gelegen 70 meter boven zeeniveau, kijken de villa’s uit op de weelderig groenere natuur en smaragdgroene zee.

De met terracotta daken, stenen gevels, gebogen deuren en een zacht kleurenpalet, hun uitgeruste woningen zijn een architectonische hoogstand. Ze zijn geheel in de geest van de regio en het landschap met moderne verfijning ontworpen.

In overeenstemming met de traditionele Montenegrijnse stijl, zijn de villa’s gebouwd op drie niveaus, elk met een eigen ruim terras voor ononderbroken uitzicht over de baai.
Ze zijn ruim gebouwd, variërend tot 400 vierkante meter, met tussen de twee en vier slaapkamers. Ze hebben hun eigen voor- en achtertuin met een privézwembad en een garage die groot genoeg is voor twee voertuigen. Ze zijn verzekerd van een hoge mate van privacy, onder meer door hun eigen toegangsweg. Slechts 5 exclusieve villa’s zijn beschikbaar.

Hun authentieke charme is in balans met de allernieuwste voorzieningen en prachtige afwerkingen. Ze kunnen elk worden aangepast aan uw visie en wensen. Uw droomhuis kan eenvoudig worden aangepast aan een binnenlift, saunaruimte, gymzaal, jacuzzi en andere gewenste functies.

Meer informatie op aanvraag, momenteel zijn er geen villa’s meer beschikbaar.

Allain Silbernberg
Consultant

Contact
Specificaties
 • Vraagprijs

  €1.000000

 • Bouwjaar

  2018

 • Energielabel

  NVT

 • Kamers

  2-4

 • Oppervlakte

  vanaf 350 m²

+31203316703 (NL)